Det Gyldne Rosenkreuz’ Internationale Skoles, Lectorium Rosicrucianums ledelsesgremie, består af medlemmer af forskellig nationalitet. Denne Internationale Spirituelle Ledelse bliver understøttet af præsidier og landsledelser. De fleste lande, heriblandt danmark,

Det Gyldne Rosenkreuz’ Internationale Skoles, Lectorium Rosicrucianums ledelsesgremium, består af medlemmer af forskellig nationalitet. Denne Internationale Spirituelle Ledelse bliver understøttet af præsidier og landsledelser. De fleste lande, heriblandt Danmark, har endvidere en foreningsbestyrelse.

I mange større byer findes der Rosenkreuz-centre, hvor elever, medlemmer og interesserede mødes til arrangementer regelmæssigt. På verdensplan findes der 130 centre i 36 lande og 60 konference-centre (kongres-centre), som er mødesteder for gennemførslen af spirituelle sammenkomster med flere dages varighed. I Danmark har vi endnu ikke noget konference-center, så de danske elever og medlemmer deltager konferencer i Bad Münder i Nordtyskland eller i Edshult i Sverige nær ved Eksjö. Alt arbejde i Skolen er frivilligt og ulønnet.